“Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Teknolojisi” Başlıklı Panel Gerçekleştirildi
22 Aralık 2023 | 17:00

11 Aralık 2023 Pazartesi günü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Teknolojisi” başlıklı panel gerçekleştirildi. Panel Gazi Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, eğitim fakültemizin değerli öğretim üyeleri, lisansüstü öğrencileri ve lisans öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. BÖTE Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ebru Kılıç Çakmak panel açış konuşmasını yaparak sözü değerli panelistlere devretti. Panel kapsamında Eğitim Teknolojisi alanına önemli katkılar sağlayan değerli hocalarımız Prof. Dr. Hafize Keser, Prof. Dr. Buket Akkoyunlu, Prof. Dr Ahmet Mahiroğlu, Prof. Dr. Halil İbrahim Yalın ve panel yöneticisi olarak Prof. Dr. S. Sadi Seferoğlu Eğitim Teknolojisinin dünü ve bugününü ile ilgili konuşmalarını yaparak geleceği hakkında bu alandaki araştırmacılara ve öğrencilere görüşleri ile ışık tutmuşlardır. Panelist ve katılımcılar arasında soru cevapların yapıldığı bilgi yoğun ve verimli bir panel gerçekleşmiştir.

Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Teknolojisi-1