Mezun Öğrencimiz İstiklal 100 Pul ve Mühür Yarışması’nda Pul Kategorisinde 1. Oldu
30 Aralık 2021 | 15:00

Hacettepe Üniversitesi ve PTT İş birliği ile İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yılı onuruna düzenlenen “İstiklal 100 Pul ve Mühür Tasarım Yarışması Sergisi” 28 Aralık 2021’de PTT Pul Müzesi’nde ziyarete açıldı.

Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 2009 yılı mezunlarımızdan, Millî Eğitim Bakanlığı’nda Millî Eğitim Uzmanı olarak çalışmakta olan Merve Dilek Efe, İstiklal 100 Pul ve Mühür Yarışması’nda Pul Kategorisinde 1.lik ödülünün sahibi oldu. Merve Dilek Efe aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünde Sanatta Yeterlik/Doktora öğrencisi olarak lisansüstü eğitimine devam etmektedir.

PTT ev sahipliğinde ve Hacettepe Üniversitesi tarafından düzenlenen sergi 5 Ocak 2022 tarihine kadar PTT Pul Müzesinde ziyaret edilebilecektir.