Lisans Öğrencilerimizin Dikkatine
6 Şubat 2019 | 15:00

Lisans öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yayınlanan "Ders Alma İşlemleri" duyurusunu dikkate alarak ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ile 1. Sınıf olarak bölümümüze başlayan öğrencilerimizin seçmesi gereken dersler ve ders kodları şu şekildedir:

BİL102A - Algoritma Tasarımı Ve Geliştirme
BİL104A - Elektronik Devre Elemanları
BİL106A - Programlama Öğretimi Yaklaşımları
EĞT102M - Eğitim Psikolojisi
EĞT104M - Eğitim Sosyolojisi
TAR102G - Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-II
TD102G - Türk Dili-II
YAD102G - İngilizce-II

2., 3. veya 4. sınıfta olup 1. Sınıftan alttan dersi olan öğrencilerimizin Öğrenci Bilgi Sistemleri'nde seçmeleri gereken dersler aşağıda listelenmiştir. Bu derslerin bazılarının ders programından da takip edilebileceği üzere kendine ait sınıfı ve saati bulunurken bazılarının işlenişi yeni müfredattaki dersler ile beraber olacaktır. Her bir dersin durumu o dersin yanına not olarak düşülmüştür.

BL102A - Eğitimde Bilişim Teknolojileri-II (Yeri, zamanı ve sınavları farklı)
BL104GK - Matematik-II (Yeri, zamanı ve sınavları farklı)
BL108MB - Eğitim Psikolojisi (Yeri, zamanı ve sınavları EĞT102M - Eğitim Psikolojisi ile aynı)
TAR-102 - Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-II (Yeri, zamanı ve sınavları TAR102G - Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-II ile aynı)
BL112GK - Türkçe-II: Yazılı Anlatım (Yeri, zamanı ve sınavları TD102G - Türk Dili-II ile aynı)
ING-102 - İngilizce-II (Yeri, zamanı ve sınavları YAD102G - İngilizce-II ile aynı)

Ders seçimlerinizi tamamladıktan sonra lütfen "Öğrenci Onayı" yapmayı unutmayınız.