Çevrimiçi Mezuniyet Töreni
16 Eylül 2020 | 16:30

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerimiz için Ekim ayı içerisinde çevrimiçi mezuniyet töreni yapılması düşünülmektedir. Mezuniyet töreni Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUZEM)'in iş birliği ile çevrimiçi olarak öğretmenlik programları bazında düzenlenecektir.

Bu kapsamda çevrimiçi yapılacak olan mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerimizin Ad Soyad, Elektronik Posta Adresi, Cep Telefonu ve Yaşadığı Şehir bilgilerini 28 Eylül'e kadar danışmanları Araş. Gör. Akça Okan Yüksel'e (yuksel.akcaokan@gmail.come-posta olarak iletmeleri gerekmektedir.

Çevrimiçi mezuniyet program akışı ile ilgili bilgiler daha sonra detaylı bir şekilde hazırlanarak bilgilendirme yapılacaktır.