BÖTE Topluluğu Etkinliği (Flutter INTERACT)
19 Aralık 2019 | 14:00

Gazi Üniversitesi BÖTE Topluluğu tarafından 24 Aralık 2019 Salı Günü Saat 13.30'da Teknoloji Fakültesi A Blok - A118 Numaralı Sınıfta "Flutter INTERACT" hakkında etkinlik düzenlenecektir.

ETKİNLİK HAKKINDA

Flutter Google tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir UI geliştirme kitidir. Aynı anda Android, IOS, Windows, Mac ve Linux uygulamaları geliştirmek için kullanılmaktadır.

Flutter hakkında son güncellemeleri tanıtmak için dünya genelinde yapılan Flutter Interact'ların bir yenisine Gazi Üniversitesi'nde Genç Programcılar ve Geliştiriciler Topluluğu, DSC Gazi ve DSC Hacı Bayram Veli ekibi ev sahipliği yapacaktır.

Etkinlik kapsamında Flutter tanıtılacak, Workshop'lar yapılacak ve katılımcılara ücretli Flutter kurs kodları çekilişle dağıtılacaktır. Aynı zamanda Dart Programlama Dili ile de Flutter'ın temelleri atılacaktır.

Etkinlik Kayıt Linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNsJhDLoCULfpI_hqB60SXdISnLZJSUSzCgJVDPyWFMCou1Q/closedform